Dental CadDesign - v/Jan Juhl Lund
Ormhøjgårdvej 1 . 8700 Horsens

Tel 75 68 58 57

www.dentalcaddesign.dk
info@dentalcaddesign.dk

CVR 15112603

Høj kvalitet. Lave priser. Tilfredse patienter. Hos Dental CadDesign får du det hele.


Dental CadDesign har over 20 års erfaring i kroner, broer, proteser m.v. Det betyder, at vi har den erfaring og den faglighed, du har brug for. Det betyder også, at vi kan give dig skarp og kvalificeret sparring, når det er nødvendigt. Vi løser nemlig alle opgaver gennem en grundig dialog.

 

Dental CadDesign leverer kvalitet uden kompromis – og altid til en fornuftig pris. Uanset om udfordringerne er store eller små, har vi den nødvendige viden og det rigtige værktøj til dine opgaver. Også når det haster. Pålideligt og professionelt.

 

Med Dental CadDesign får du og dine patienter tryghed og glade smil. Det begynder, når du ser regningen, og det holder i mange år frem.

 

Tænder er en tillidssag. Derfor skal du vælge Dental CadDesign.

arbejdsseddel