Dental CadDesign - v/Jan Juhl Lund
Ormhøjgårdvej 1 . 8700 Horsens

Tel 75 68 58 57

www.dentalcaddesign.dk
info@dentalcaddesign.dk

CVR 15112603

Laboratorium


Hos Dental CadDesign fremstiller vi alle former for fast og aftagelig protetik.

Vi har et indgående kendskab til de nyeste teknikker; bl.a. fordi vi løbende holder os ajour på kurser i ind- og udland.

Samtidig får du dansk fremstillet arbejde hos os – oven i købet til markedets absolut laveste priser.

Det betyder ikke blot, at din faglige sparring altid er tæt på. Det betyder også fuld kontrol med alle de materialer, vi bruger til alle vore produkter. Og det er din garanti for kvalitet – hver gang.

 

Se mere om dine muligheder via disse links:

– Digitale tekniker

– Implantater

– Fast protetik

– Aftagelig protetik

 

 

 

Digitale tekniker

 

[Tjek ind senere, for mere om dine muligheder for digitale tekniker.]

 

 

 

Prettau – til det ægte smil

 

Nye tænder skal levere mange smil livet igennem – uden at miste sin glød. Derfor bruger vi Prettau fra Zirkonzahn til kroner og broer. Prettau er et unikt produkt med en fremragende holdbarhed, som vi allerede har mange gode erfaringer med.

 

Prettau er baseret på zirkon. Det har en særlig gennemskinnelig og naturtro overflade, som får de nye tænder til at se langt mere levende og ægte ud. En detalje, der i høj grad er med til at øge patientens glæde ved det nye smil.

 

Men Prettau er ikke kun smukt. Det er også solidt. Zirkon er ekstremt langtidsholdbart, hvilket gør f.eks. en Prettau-krone til en investering for resten af livet. Samtidig er Prettau skånsom mod munden, fordi zirkon er et rent naturmateriale. Du undgår således at putte f.eks. titanium eller andre metaller ind i kroppen på dine patienter.

 

Dental CadDesign er de eneste i Danmark, der kan levere Prettau-fuldkroner. Kontakt os her, hvis du vil høre mere om mulighederne. Dine patienter fortjener det.

 

 

 

 

Fast protetik

 

Kroner, broer m.m. – fast protetik fra Dental CadDesign er altid præcis efter mål og altid i perfekt pasform.

 

For dig som tandlæge er det enkelt at opnå det perfekte: Lad os klare det. Vores erfaring er din sikkerhed for et perfekt udført dentalarbejde.
Dental CadDesign laver broer og kroner i acryl eller zirkon – og du kan naturligvis sende dine aftryk til os elektronisk. Så klarer vi resten.

 

Det er let for dig, og patientens og din ventetid er kort. Til gengæld er kvaliteten høj.
Så høj, at du måske bliver overrasket over vore lave priser. Men det vænner du dig hurtigt til. Vi får nemlig altid kronerne til at passe.

 

I fast protetik laver vi f.eks.:
– Kroner
– Broer i op til xx led
– Indlæg
– Osv osv. (her skal I selv tilføje/uddybe)

 

Vil du vide mere? Så kontakt Dental CadDesign her.

 

 

 

 

Aftagelig protetik

 

Proteser, delproteser eller bideskinner – hurtigt og professionelt. I første forsøg.

 

Dental CadDesign har fremstillet aftagelig protetik i over 20 år. Vi ved, hvilke krav patienterne stiller i dag – og vi kan honorere dem for dig.

 

Vi fremstiller naturligvis alle typer inden for aftagelig protetik – tjek selv listen og find det, du har brug for. Fælles for dem alle er, at vi leverer inden for to-tre arbejdsdage. Til den helt rigtige pris.

 

I aftagelig protetik laver vi f.eks.

– Proteser

– Bideskinner

– Delproteser

– (…. Tilføj selv flere …)

 

Vil du vide mere? Så kontakt Dental CadDesign her.

 

 

 

 

arbejdsseddel