Dental CadDesign - v/Jan Juhl Lund
Ormhøjgårdvej 1 . 8700 Horsens

Tel 75 68 58 57

www.dentalcaddesign.dk
info@dentalcaddesign.dk

CVR 15112603

ReferencerDit_Tandl_gehus_Solr_d_ved_Jacob_hlenschl_ger
Jacob Øhlenschlæger 

Dit Tandlægehus, Solrød

 

Jeg får arbejder, som er mindst lige så godt som fra nogen anden dansk tekniker, jeg har brugt – og så er Dental CadDesign endda 50 pct. billigere end de lokale teknikere, jeg tidligere har brugt.

 

 

 

 

elsadurhuusElsa Durhuus

Tandlægeklinikken Blomstervang, Egå

 

Jeg har og har altid haft et meget fint samarbejde med Dental CadDesign. Jeg får altid præcist det, jeg har beskrevet – og er der en sjælden gang tvivl, løser vi det hurtigt over telefonen. Jeg kan varmt anbefale Dental CadDesign til andre tandlæger.

 

 

 

 

Steffen Melholtsteffenresize[1]

Tandlægerne Meltholt, Hørning

 

Vi har haft et godt og fleksibelt samarbejde i mange år – og Dental CadDesign er også meget effektive, når det er en hasteopgave. Samtidig har deres arbejde den rigtige, høje kvalitet; vel at mærke til meget fornuftigepriser.

 

 

 

 

Torben Christiansen og

Camilla Hill Christiansenhornsyld

Tandlægehuset i Hornsyld

 

Vi har i et par år benyttet Dental CadDesign primært til aftagelig protetik, og jeg er godt tilfreds med det arbejde, de udfører for os. De er lydhøre for dialog, og arbejdet er pænt håndværk, udført hurtigt, professionelt og til tiden – oven i købet til en fair pris.

arbejdsseddel