Vores produkter

Proteser, delproteser eller bideskinner – hurtigt og professionelt. I første forsøg.
Dental CadDesign har fremstillet aftagelig protetik i over 20 år. Vi ved, hvilke krav patienterne stiller i dag – og vi kan honorere dem for dig.
Vi fremstiller naturligvis alle typer inden for aftagelig protetik – tjek selv listen og find det, du har brug for. Fælles for dem alle er, at vi leverer inden for to-tre arbejdsdage. Til den helt rigtige pris.

Hos Dental CadDesign fremstiller vi alle former for fast og aftagelig protetik.
Vi har et indgående kendskab til de nyeste teknikker; bl.a. fordi vi løbende holder os ajour på kurser i ind- og udland.
Samtidig får du dansk fremstillet arbejde hos os – oven i købet til markedets absolut laveste priser.
Det betyder ikke blot, at din faglige sparring altid er tæt på. Det betyder også fuld kontrol med alle de materialer, vi bruger til alle vore produkter. Og det er din garanti for kvalitet – hver gang.

Kontakt

CADCAM System

Hovedmålet med vores arbejde er at levere kvalitet, perfektion, præcision og smarte løsninger til den rigtige pris.
Standardiserede produktionsprocesser, nøjagtighed og præcision er vores værktøjer og vores engagement i kvalitet er vores drivkraft. Vores udviklingsproces stopper aldrig.
Vi er uvildige i vores søgning efter utraditionelle, praktiske løsninger. Sammen smed vi ideer, skabe visioner og arbejde hårdt på deres implementering.

  • Høj kvalitet

  • Nøjagtighed og præcision
  • Skånsom mod munden

Dette meget biokompatible og ikke-porøse materiale adskiller sig gennem sin ekstremt høje gennemsigtighed og perfekt naturlige udseende. På grund af disse egenskaber, og hvis de anvendes sammen med en speciel farvningsteknik, kan brugen af finerkeramik helt elimineres. På denne måde kan æstetisk tiltalende restaurationer med fuld zirkonium.

Kontakt

Klar til at smile?

Kontakt