Kontakt Dental CadDesign her.

Aftagelig protetik, proteser, delproteser eller bideskinner – hurtigt og professionelt. I første forsøg.
Dental CadDesign har fremstillet aftagelig protetik i over 20 år. Vi ved, hvilke krav patienterne stiller i dag – og vi kan honorere dem for dig.
Vi fremstiller naturligvis alle typer inden for aftagelig protetik – tjek selv listen og find det, du har brug for. Fælles for dem alle er, at vi leverer efter aftale. Til den helt rigtige pris.

Kontakt Info

Dental CadDesign ApS
Ormhøjgårdvej 1
8700 Horsens

Digitale tekniker
Hos Dental CadDesign har vi muligheder for digitale tekniker.
Prettau – til det ægte smil

Referencer

Dit Tandlægehus, Solrød
Jeg får arbejder, som er mindst lige så godt som fra nogen anden dansk tekniker, jeg har brugt – og så er Dental CadDesign endda 50 pct. billigere end de lokale teknikere, jeg tidligere har brugt.

Tandlægeklinikken Blomstervang, Egå
Jeg har og har altid haft et meget fint samarbejde med Dental CadDesign. Jeg får altid præcist det, jeg har beskrevet – og er der en sjælden gang tvivl, løser vi det hurtigt over telefonen. Jeg kan varmt anbefale Dental CadDesign til andre tandlæger.

Tandlægerne Meltholt, Hørning
Vi har haft et godt og fleksibelt samarbejde i mange år – og Dental CadDesign er også meget effektive, når det er en hasteopgave. Samtidig har deres arbejde den rigtige, høje kvalitet; vel at mærke til meget fornuftigepriser.

Torben Christiansen og
Camilla Hill Christiansenhornsyld

Tandlægehuset i HornsyldVi har i et par år benyttet Dental CadDesign primært til aftagelig protetik, og jeg er godt tilfreds med det arbejde, de udfører for os. De er lydhøre for dialog, og arbejdet er pænt håndværk, udført hurtigt, professionelt og til tiden – oven i købet til en fair pris.

Vores produkter og kvalitet til gode priser

Nye tænder skal levere mange smil livet igennem – uden at miste sin glød. Derfor bruger vi Prettau fra Zirkonzahn til kroner og broer. Prettau er et unikt produkt med en fremragende holdbarhed, som vi allerede har mange gode erfaringer med.
Prettau er baseret på zirkon. Det har en særlig gennemskinnelig og naturtro overflade, som får de nye tænder til at se langt mere levende og ægte ud. En detalje, der i høj grad er med til at øge patientens glæde ved det nye smil.
Men Prettau er ikke kun smukt. Det er også solidt. Zirkon er ekstremt langtidsholdbart, hvilket gør f.eks. en Prettau-krone til en investering for resten af livet. Samtidig er Prettau skånsom mod munden, fordi zirkon er et rent naturmateriale. Du undgår således at putte f.eks. titanium eller andre metaller ind i kroppen på dine patienter.
Dental CadDesign er de eneste i Danmark, der kan levere Prettau-fuldkroner. Kontakt os her, hvis du vil høre mere om mulighederne. Dine patienter fortjener det.


    logo